Gästbok


Kommentarer från våra gäster

Hej!
Ibland, ja kanske ofta, tänker jag på hur trevligt det är att flanera i Stockholm’s City. Efter en kort stund kommer jag på att denna känsla kommer från min fina upplevelse hos Therese och hennes underbara hostel. Jag är en lantis från Öland och gillar kontraster. Därför passar det mig utmärkt bra att känna storstadspulsen och att sedan dra sig tillbaka till en lugn vrå hos Therese i Gamla Stan.
Tack för ditt positiva och härliga bemötande, Therese!

Sören Anderzén

Snart dags för tredje vistelsen och ser mycket fram emot den. Mysigt, centralt, rent och fräscht. Toppen!

Anonym

Sov hos er för några nätter sedan, aug -16. Så väldigt mysigt! Hade en massa krångliga frågor innan, och fick hela tiden snabba, hjälpsamma och trevliga svar via mail. Vi hade bokat tre rum i sovsal, och fick hela lilla sovsalen för oss själva, vilket var toppen. Som att sova i en grotta! ”Rummen” var faktiskt större än vad det såg ut som på bilderna. Kände oss som hemma efter fem minuter. Kommer rekommendera er till alla som ska övernatta i Stockholm, och kommer självklart att själv välja er om jag åter behöver bo över i huvudstaden. Tack för en härlig upplevelse! (Möjligen hade ett litet bord vid sängen varit ett litet plus , var lite svårt veta var man skulle lägga glasögon o mobil.)

Karin

Har bott hos er nu för fjärde gången och är som vanligt JÄTTENÖJD!
Fantastiskt bemötande och alltid rent och fräscht. Har sovit i sovsalen alla gångerna och det är toppen!

Anna

Fint och mysigt vandrarhem.

Anna

Bodde hos er 11-14 december.Väldigt trevligt vandrarhem och vänligt bemötande av personalen.Vi återkommer mer än gärna.

MVh Annika med familj.

Annika Olsson

Andra besöket, och tre nya nätter hos er. Lika trevlig upplevelse igen, och när det blir dags för nästa besök i Stockholm (oavsett om det är jobb eller nöjen som lockar ner mig) så kommer Old Town Lodge att vara mitt förstahandsval för boendet. Tack igen, och hälsningar från Jokkmokk!

Andreas V

Hej

Bodde 4 nätter nu i augusti här.

Mycket trevlig personal, nära till Stockholms centrum bra läge.

Rummen var ok fanns gått om Toa och Duschar ute i korridoren.

Jag rekomderar detta hotell

/vandrarhem

Bo-Gunna Wennberg

hotellet är väldigt bra plaserat, nära till allt vi ville göra , charmiga gränder. Hotellvistelsen blev positiv eftersom vi inte riktigt var med på att vi bokat i ”sovsal”. Tror att ni kan beskriva det bättre i bokningsdelen. Men vi blev så charmade av ”Rummet”. Verkligen ett prisvärt allternativ som vi redan rekomenderat t vänner.

Anonym

Hjärtligt välkommen till vår gästbok!

Skriv gärna vad du tycker och tänker om oss för nyfikna, intresserade och eventuellt nya gäster.

Och sist men inte minst för oss, för att vi ska kunna bli ännu bättre!

Old Town Lodge